29-M Vaga General

PEL DRET A L’EXISTÈNCIA:

La reforma laboral, les retallades en la despesa pública i social, els rescats als bancs amb diner públic, l’onada de desnonaments, el fet d’anteposar la reducció del dèficit públic als drets de la ciutadania, són intolerables imposicions de l’1% de la societat al 99% restant.

Volem un futur per al 99% i això passa per garantir la nostra existència al marge dels interessos de l’1% i de les institucions que els defensen. Obrim entre tots i totes un procés constituent europeu per conquistar els nostres drets i crear institucions genuïnament democràtiques que vetllen per l’interès comú.

El 29 de març anem a la vaga. Una vaga del 99%. No només contra la reforma laboral, sinó contra un programa que pretén destruir els nostres drets i eliminar de soca-rel la possibilitat d’una societat democràtica que governe l’economia i garantisca les condicions per una vida digna.

Amb el fi de garantir el dret a l’existència del 99%, exigim:

1.- La retirada de la Reforma Laboral.

2.- La dació en pagament retroactiva del deute hipotecari. Així com la creació d’un parc d’habitatges de lloguer social.

3.- Renda Bàsica universal a totes les ciutadanes i ciutadans pel sol fet de ser-ho.

4.- No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics. Educació i sanitat públiques i de qualitat.

5.- Ni un euro més per rescatar els bancs. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi. Control públic dels bancs rescatats.

6.- Reforma fiscal que permeta distribuir de forma justa la riquesa que produïm entre tots i totes.

29M: la VAGA DEL 99%

També t'interessarà...

Publicaciones més populars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *