RTVV no tanca: Manifest

RTVV és, per llei, un servei essencial. Un servei públic al qual se li encomana la difusió i protecció de la llengua dels valencians i de la identitat pròpia. Una RTVV que hauria de ser la garant dels drets dels ciutadans a rebre una informació objectiva, veraç i imparcial. Una eina de vertebració del país, de participació democràtica i l’encarregada d’impulsar el sector audiovisual valencià.

Els valencians tenim una llengua pròpia, però tots sabem que una llengua que no té presència als mitjans de comunicació és una llengua condemnada a una mort lenta.

Els valencians tenim dret a una RTVV pública valenciana, en valencià i de qualitat, que siga eina de vertebració del país i de participació democràtica. Eixa i no altra és la RTVV que reivindiquem. I eixa RTVV és possible.

La societat valenciana reclama una ràdio i una televisió pública, en valencià i de qualitat. Son altres els que han pervertit els objectius de RTVV i l’han convertida en una eina de manipulació i propaganda. Són altres els que l’han duta a la ruïna amb una gestió nefasta i els que han buscat el benefici propi en lloc del benefici social.

Ara, volen tancar RTVV els mateixos que l’han duta a la desfeta econòmica i el descrèdit social. I no ho van a aconseguir.

No reclamem tornar al passat. Volem fer el futur. Volem ser l’espill on es puguen mirar els valencians. I per això hem eixit al carrer. Per a dir que RTVV és nostra i la volem nostra.

També t'interessarà...

Publicaciones més populars